HOME DOWNLOAD INFO LINKS FAQ

 

In deze sectie gaan wij in op de meest gestelde vragen die betrekking hebben op deze site. U kunt natuurlijk eventuele nieuwe vragen aan ons richten (liefst per e-mail) zodat wij deze - indien relevant - ook kunnen publiceren op onze site.

 

1) Hoe kunnen wij de ZIP-bestanden van de downloadpagina op onze harddisk opslaan?

Door eenvoudig op de betreffende hyperlink te klikken. Indien u een programma heeft geïnstalleerd dat ZIP-files kan openen en wat geassocieerd is met uw browser kan het ook zijn dat u op uw scherm de inhoud van de ZIP-file te zien krijgt. Is dat niet het geval dan vraagt uw browser u (meestal) of u het bestand wilt downloaden en op wilt slaan. U kunt het een andere naam geven dan de standaard naam.

2) Welke bestanden zitten er in de ZIP-bestanden opgesloten?

De ZIP-bestanden bevatten alle illustraties zoals gebruikt op de pagina. De illustraties (meestal in het JPEG-formaat, soms in EPS-formaat) zijn weggeschreven in een voldoende hoge resolutie om te kunnen gebruiken in uw pagina-opmaaksysteem. Wij hebben voor het ZIP-formaat gekozen om bestanden zoveel mogelijk bijeen te houden en om de bestandsgrootte zo klein mogelijk te houden, wat u tevens downloadtijd bespaart.    ( Klik hier voor een voorbeeld van een ZIP-bestand  )

3) Als ik op de hyperlink van de PDF-bestanden klik, dan verschijnt er geen afbeelding van de pagina. Hoe kan dat?

U heeft de benodigde software om het bestand te kunnen openen (Acrobat Reader van Adobe) niet op uw systeem geïnstalleerd. U kunt het bestand echter wel opslaan op uw harddisk en op een computer waar Acorabat wel is geïnstalleerd openen. Een link naar de fabrikant van de software treft u aan in de sectie Links. Als u na installatie nogmaals klikt op een van de PDF-hyperlinks, dan zal het programma automatisch gestart worden en de paginaopmaak op het scherm te zien zijn. Alle functies van het Acrobat programma zijn nu beschikbaar: bekijken, vergroten, printen, tekst selecteren etc. Met het (gratis) Reader programma kunt u zelf geen PDF-bestanden maken, hiervoor heeft u het Acrobat Distiller programma nodig (dit programma is niet gratis te downloaden). Onze PDF-bestanden zijn te openen met Acrobat Reader.

5) Ik bekijk regelmatig uw site, maar het lijkt wel alsof de informatie niet ververst wordt.

Na elke mailing verversen wij tevens de inhoud van onze website. Bovenaan de pagina staat wanneer de laatste update is geweest. Het kan zijn dat gedateerde onderwerpen tegelijkertijd verwijderd worden (deze zijn op aanvraag nog te krijgen). Indien u via een bookmark contact zoekt met het Internet en u alsmaar een oude pagina te zien krijgt, dan kan dat komen doordat uw browser de oude pagina-informatie nog in het zogeheten cachegeheugen van uw pc heeft opgeslagen. Hetzelfde effect treedt op als u via een zogeheten proxy-server verbonden bent met het Internet. Om in deze gevallen de actuele pagina(s) binnen te halen dient u de optie 'reload' of 'opnieuw laden' (in het menu 'edit' of 'bewerken') te activeren. Uw computer of de provider ververst dan het cachegeheugen. Herhaal deze procedure zonodig.

 

Nog meer vragen? Neem contact op met Impact Media!